Το γραφείο μας είναι από το έτος 2018 πιστοποιημένο από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ως Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε. . Δηλαδή ως φορέας υποβοήθησης των αγροτών για τη συμπλήρωση και υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης. Η πιστοποίηση επικαιροποιήθηκε και για την εξαετία 2022-2027.

Η σωστή υποβολή της αίτησης είναι πολύ σημαντική για τον παραγωγό. Ο χειριστής πρέπει να είναι ενήμερος σε θέματα αγροτικής οικονομίας και παραγωγής. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να είναι γνώστης των προγραμμάτων στήριξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης διότι η δήλωση ΟΣΔΕ σχετίζεται άμεσα με την ένταξη και τη σωστή υλοποίηση σε όλα τα προγράμματα επιδότησης. Μόνο έτσι μπορεί να επιτυγχάνεται το μέγιστο όφελος του παραγωγού.

Αναλαμβάνουμε όλα τα αιτήματα προς τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. που αφορούν τη σωστή ολοκλήρωση της διαδικασίας μετά από τους ελέγχους του Οργανισμού.

Ενημερώνουμε για το πότε και πως πληρώνονται όλες οι άμεσες ενισχύσεις (βασική, συνδεδεμένες κλπ).

Υλοποιούμε (με έγκυρες και αξιόπιστες συμβουλές) μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης.

Υποστηρίζουμε τους παραγωγούς σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και υποχρεώσεις που έχουν κατά τη διάρκεια του έτους, και οι οποίες σχετίζονται με την ομαλή λειτουργία της εκμετάλλευσης.

  • Ηλεκτρονική απογραφή αιγοπροβάτων
  • Δηλώσεις βοοειδών

Ελάτε σε εμάς για τη φετινή Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης και παράλληλα ενημερωθείτε έγκυρα και υπεύθυνα για:

  • Tα αγροτικά προγράμματα που “τρέχουν” σε αυτή την Προγραμματική Περίοδο
  • Τα προγράμματα που αναμένονται με τη νέα ΚΑΠ
  • και γενικά όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης.

Η σωστή δήλωση ΟΣΔΕ εξασφαλίζει στον παραγωγό τη συμμετοχή του και την ορθή ολοκλήρωση όλων των Δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κλείστε το ραντεβού σας: Στα τηλέφωνά μας, μέσω του μειλ μας ή μέσω Facebook και ελάτε στα γραφεία μας που βρίσκονται στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Εξυπηρετηθείτε χωρίς πολύωρες αναμονές, ορθοστασία κλπ.